Foto’s van de pups

From Gladiatordogs FIRST LADY is bevallen van 7 prachtige pups, 2 teefjes en 5 reutjes.

De pups worden gesocialiseerd en groeien op in huis, tussen de andere honden en de kat.

De pups worden met 2, 4, 6, 8 weken ontwormt. Ook hun 1e enting wordt bij ons gedaan en tijdens dit bezoek van de dierenarts, worden de pups helemaal nagekeken en dan krijgen zij een gezondheidsverklaring.

Alle pups krijgen bij het verlaten van het nest een europees dierenpaspoort, stamboom, DNA-profiel en puppypakket mee.

Heeft u interesse in een pup uit ons nest, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij plannen dan een gesprek met u, zodat we kennis met elkaar kunnen maken en kunt u de puppies komen bekijken.

Helaas is er vandaag een pup uit ons nest teruggekomen, omdat ze zich een beetje vergist hadden in het opvoeden van een pup. Wij zijn dus op zoek naar een nieuw, warm en liefdevol huisje voor deze pup. Graag alleen serieuze mensen.

Het gaat om een reu van 9,5 week. De pup is 12-7 geboren. De pup is zo goed als zindelijk, heeft zijn 2e enting gehad en is ontwormt. De pup groeit bij ons in huis op tussen de andere honden en onze eigen pup, is gewend aan een bench en loopt goed mee aan de riem.

Ben jij opzoek naar een mooie Amstaff, met stamboom en alle daarbij behorende papieren, neemt u dan contact met ons op. Ouders zijn volledig getest.

Zie foto’s (reu 5).

FROM GLADIATORDOGS FIRST LADY is Bevallen van CARMICHAEL’S BITE THE BULLET.