About Us

Hallo,

Welkom op mijn pagina en leuk dat je geïnteresseerd bent in mijn kennel.

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Johnny en ik ben van kleins af aan gewend aan honden in huis. Ik ben met honden opgegroeid en ging dan ook graag met mijn vader mee naar de hondenclub.

Mijn liefde voor honden is nooit overgegaan en in 1999 werd ik verliefd op het ras, de amerikaanse staffordshire terrier.

Mijn 1e amstaff was Scruffy. Dit was een geweldige lieve hond. Shabba was mijn 1e pup, kruising amstaff en door omstandigheden, kregen we 1 jaar later haar broertje Max erbij. Scruffy, Shabba en Max werden ook wel de drie musketiers genoemd.

Een paar jaar later kochten wij bij een kennel uit België, Kaylee. Kaylee was een blauwe amstaff, waar ik vanaf het 1e moment al verliefd op was.

Helaas kreeg kaylee toen ze 10 weken oud was een epileptische aanval. Na een hoop onderzoeken en inmiddels 3 maanden later kwamen ze er met een MRI-scan achter dat Kaylee een waterhoofd had. Kaylee kreeg medicijnen en deze sloegen gelukkig aan.

Ik heb me niet neergelegd bij het oordeel dat Kaylee niet oud zou worden en zag dan ook toe, dat Kaylee een hond was vol levenslust, die graag speelde met de andere honden in het bos of aan het water, waar de andere honden respect en gezag voor hadden en een hele trouwe viervoeter was. Kaylee wordt bij de dierenartsen nog steeds benoemd als het wonderhondje, want uiteindelijk is zij 13,5 jaar oud geworden.

In 2008 kocht ik Black Pearl uit een mooi White Rock nestje en hiermee is het ontstaan van mijn huidige kennel begonnen. Black Pearl heeft 3 mooie nesten geworpen, waarvan ik uit ieder nest een teefje heb gehouden.

De puppy’s uit het 1e nest werden op 23 april 2010 geboren en hier heb ik Destiny uit gehouden. Destiny was een blauw/wit amstaff en heeft altijd goede resultaten en prijzen behaald op hondenshows. Destiny heeft zelf 1 nestje gekregen, met 3 pups, waarvan ik 1 reu uitgeplaatst heb, Jimmy.

Anderhalf jaar later heb ik met Black Pearl nog een nestje gefokt, waar ik een mooi zwart teefje Black edition, roepnaam Diva uit heb gehouden. Diva heeft 2 nestjes geworpen. In het jaar dat Diva voor de 2e keer gedekt werd, hebben wij ook een nieuwe baasje erbij gekregen, Kim. Wij hebben uit het 2e nestje onze reu Dark Knight, roepnaam Shady gehouden.

Uit het laatste nestje van Black Pearl, 2 jaar later heb ik het teefje Shadow Warrior gehouden, roepnaam Shadow. Shadow heeft 2 nestjes geworpen, waarvan wij uit de combinatie Dark Knight en Shadow Warrior 1 teefje hebben gehouden, First Lady, roepnaam Sky.

Voor meer informatie van de honden, kijkt u dan verder op onze site.

Veel plezier op onze site.