From GladiatorDogs BLACK EDITION

Naam From Gladiatordogs Black Edition ( Diva )
Geboren 19-05-2011
Vader Nakoi From The Southern Stables
Moeder Trova-Djuna Black Pearl
Fokker Johnny Jansen
Eigenaar Johnny Jansen

HD-A: ED-Vrij: Mag Test Geslaagd:
Ataxia-Vrij: DNA- Profiel:
Kleur zwart/wit
Gewicht 27 Kg
FCI Stamboom
Stamboom Linkhttp://www.pedigreedatabase.com/american_staffordshire_terrier/dog.html?id=1837469-from-gladiatordogs-black-edition

Diva

Diva heb ik gehouden uit mijn tweede nestje. Diva was een geweldige hond, wie goed met andere honden samenging en ook met andere dieren. 

Diva had een goed karakter, wat ze van haar moeder Pearl heeft. Als alle Amerikaanse Staffords haar karakter hadden gehad dan was de amstaff nooit het nieuws geweest. Met Diva kon ik lezen en schrijven, echt een super hond.

Diva vond het heerlijk om te fietsen, zwemmen, lekker wandelen, spelen met de andere honden, maar ook lekker knuffelen op de bank vond ze geweldig. Shows dat vond Diva maar niks. Diva was ook gewend altijd los te lopen en dat heeft zij dan ook altijd gedaan. Ze luisterde goed en andere honden waren geen probleem. 

Shadow was haar grootste maatje in huis, echt soulmates. Ze hielpen elkaar als er een pups waren, lagen altijd bij elkaar te slapen op de gekste plekken, maar vooral in de zon, dat vonden ze het fijnst.

Diva heeft mij 2 geweldig mooie nestjes gegeven. Uit haar 1e nest, heb ik een reu geplaatst en uit haar 2e nest, hebben wij een reu, genaamd Shady gehouden. 

Helaas hebben wij niet zo heel lang geleden afscheid van haar moeten nemen, door die verschrikkelijke k ziekte.

Maar gelukkig hebben wij heel veel foto’s en mooie herinneringen aan haar. Gelukkig hebben wij Shady haar zoon, Sky haar kleindochter, Pearl haar moeder en zusje Shadow nog thuis. 

Maar dat neemt niet weg, dat Diva nog steeds verschrikkelijk wordt gemist door ons allemaal. 

Diva dank je wel, voor al het moois en het plezier wat je ons hebt gegeven.