From GladiatorDogs DESTINY

Naam From Gladiatordogs Destiny
Geboren 22-04-2010
Vader SAYIAN FROM THE SOUTHERN STABLES
Moeder TROVA-DJUNA BLACK PEARL
Fokker Johnny Jansen
Eigenaar Johnny Jansen

HD-A: ED-Vrij: Mag Test Geslaagd:
Ataxia-Vrij: DNA- Profiel:
Kleur blauw/wit
Gewicht 24 Kg
FCI Stamboom
Stamboom Linkhttp://www.pedigreedatabase.com/american_staffordshire_terrier/dog.html?id=1181984-from-gladiatordogs-destiny

Destiny 

Destiny heb ik gehouden uit het 1e nestje van Pearl.

Destiny is als 1e geboren en ik was gelijk verliefd op haar mooie blauw met witte kleuren en tekening. Na 1 dag wist ik het, jou wil ik houden. De rest van de pups waren ook mooi, maar Destiny sprong er echt uit. Destiny was wel de rotzak van het nest.

Met haar ben ik begonnen aan het meedoen met hondenshows. De 1e show, baby klasse te Rotterdam werd je 1e bij de teefjes en ook nog eens beste baby van het ras. 

De daaropvolgende show die ik met haar heb gelopen, behaalde ze ook goede resultaten en heeft zij een flinke prijzenkast bij elkaar gespaard, maar het hoogtepunt was toch wel, dat Destiny in Luxemburg jeugd kampioen werd. 

Destiny was een schat van een hond, met een pittig karakter, maar was heel erg zorgzaam voor de rest van de honden en voor mij. 

Toen haar moeder Pearl haar 2e nestje kreeg, was ze helemaal weg van de pups. Ze vond het geweldig al die kleine hondjes en hielp dan ook graag mee met de opvoeding ervan.

Bij het laatste van haar moeder, kon je ook goed zien dat als Destiny zelf een nestje zou krijgen, ze een hele goede moeder zou zijn voor haar pups. 

Helaas heb ik maar 1 nestje gefokt met Destiny. Het was een klein nestje van 3 pups, maar oh wat was ze trots. Ze vond het geweldig dat ze eigen pups had en was dan ook erg zorgzaam en lief voor haar pups. 

Na 2 weken mocht de rest van de honden erbij van haar en hielpen Diva en Shadow haar bij de opvoeding. 

Ik heb uit haar nestje een reu Jimmy aangehouden en geplaatst bij een vriend van mij.

Destiny speelde graag met de andere honden. Zwemmen hield zij niet zo van, maar vermaakte zich dan aan de waterkant. Ook lekker wandelen samen in het bos met de roedel kon ze van genieten, maar lekker luieren op de bank vond ze ook niet verkeerd. Het leukste vond ze om mee te gaan in de auto, dat vond ze geweldig. 

Destiny was een geweldige hond, waar ik een hoop van geleerd heb en vele mooie prijzen mee heb gewonnen.

Helaas is Destiny veel te vroeg heengegaan en heeft ze net geen 10 jaar mogen worden. Gelukkig heb ik veel mooie herrinneringen en fotos van haar. 

Destiny bedankt voor de mooie tijd die we samen hebben gehad, je zal nooit vergeten worden lieve mei