From GladiatorDogs Shadow Warrior

Naam: From Gladiatordogs Shadow Warrior ( Shadow )
Geboren 31-05-2013
Vader Stonil’s Silver Spirit
Moeder Trova-djuna Black Pearl
Fokker en eigenaar Johnny Jansen

HD-A: ED-Vrij: Mag Test Geslaagd:
Ataxia-Vrij: DNA- Profiel:
Kleur Zwart/wit
Gewicht 26 Kg
FCI Stamboom
Stamboom Link http://www.pedigreedatabase.com/american_staffordshire_terrier/dog.html?id=2075799-from-gladiatordogs-shadow-worrior

Shadow 

Shadow heb ik gehouden uit mijn 3e en tevens laatste nestje van Pearl. Ik was gelijk verliefd op haar. Dit door haar halve witte kop en de ondeugende uitstraling die ze toen al had. Dat ondeugende, dat zit er nog steeds, maar op een leuke en vooral komische manier, maar dat is ook zo leuk aan Shadow.

Shadow is echt een waterrat en vindt het dan ook heerlijke om te zwemmen. Of het nou in de natuur is of in het zwembad in de achtertuin, dat maakt Shadow niets uit. Ze ligt al in het water voordat je er erg in hebt. 

Ook geniet Shadow van wandelen in de natuur en het spelen met de andere honden in huis. 

Ik heb met Shadow 2 nestjes gefokt. Uit haar 1e nestje, zijn 2 mooie pups geboren en uit haar 2e en tevens laatste nestje, zijn 3 mooie pups geboren. Uit dit nestje hebben wij Sky gehouden.

Shadow was een super moeder, ze was zo in haar hum. Shadow vond het al geweldig toen Destiny en Diva pups hadden, toen was ze er al niet bij weg slaan, maar zelf moeder zijn, dat vond ze geweldig!

Op shows heeft Shadow goede resultaten behaald.