From GladiatorDogs Dark Knight

Naam From Gladiatordogs Dark Knight ( Shady )
Geboren 14-05-2016
Vader Laduse’s King Arthur
Moeder From Gladiatordogs Black Edition
Fokker Johnny Jansen
Eigenaar Johnny Jansen en Kim Verpoorten

HD-A: ED-Vrij: Mag Test Geslaagd:
Ataxia-Vrij: DNA- Profiel:
Kleur zwart/wit
Gewicht 28 Kg
FCI Stamboom
Stamboom Link http://www.pedigreedatabase.com/american_staffordshire_terrier/dog.html?id=2528954-from-gladiatordogs-dark-knight

Nakomelingen

Shady 

Shady is de reu die wij gehouden hebben, uit het laatste nestje van Diva.

Shady is een actieve, lieve hond die graag met een bal speelt. Je zult hem dan ook altijd zien lopen, met een voetbal in zijn bek. En als hij de bal niet bij zich heeft, dan gaat hij op zoek, naar de grootste boomstronk die hij kan vinden. 

Water vindt hij geweldig om mee te spelen. Of het nou in een zwembad, in de natuur of uit een sproeier komt, geef Shady water en hij is tevree. 

Shady is een mooie, niet te grote reu, maar wel fors en gespierd. Mooi gangwerk en een echte White Rock hond.

Shady heeft 2 nestjes aan nakomelingen.

Shady vindt het geweldig als er een nestje pups is. Lekker spelen en gek doen met die kleintjes. Het liefst dag en nacht als het zou kunnen.  

Hij was een trotse vader toen zijn 3 pups geboren waren. Hij wilde er na 1 dag al bij, maar dat vond moeder Shadow niet zo goed plan.

Toen Shadow er ook klaar voor was en hij mocht kijken, kon hij niet wachten tot ze liepen, zodat hij echt met ze kon spelen, want dan wordt het echt leuk!

Shady kan best lomp zijn, maar bij de pups, zo voorzichtig en lief voor de pups. Maar ook wist hij z’n kids op hun plek te zetten, als ze even iets te ver gingen. 

Ondanks dat Shady af en toe lomp kan zijn, is het ook een hond, die heerlijk tegen je aan kan kruipen op de bank. Ook is het een lieve hond bij andere mensen en kinderen.

Als Shady moet dekken heeft hij veel respect voor de teef . 

Hij is beschikbaar als dekreu, voor een geschikt teefje. Bij interesse kunt u altijd contact opnemen.